W pierwszej edycji festiwalu rywalizowało 11 pabianickich restauracji: Dom Tkacza, Galimatjas, House Of Sushi, Osada Rybacka Sereczyn, Passado, Pawilon Smaku, Presto, Salem, Sushi Zone, Wzorcownia by W. Bober, Zielona Górka.
Każda przygotowała swoje popisowe danie i deser. Za taki zestaw pabianiczanie płacili 25 zł. Od czwartku do niedzieli odwiedzający restaurację oceniali: smak dań konkursowych, aranżację talerza, jakość obsługi i atmosferę panującą w lokalu. Przez 4 dni pabianickie lokale odwiedziło ponad 2.000 klientów.
Dziś w Hotelu Fabryka Wełny ogłoszono wyniki. Zwycięzcą festiwalu została Osada Rybacka Sereczyn (ul. Graniczna). Podczas festiwalu serwowała gościom suma z kapustą i grzybami oraz szarlotkę.
Komentarze do artykułu: Rybka bezkonkurencyjna
Nasi internauci napisali 24 komentarzy
komentarz dodano: 2017-11-21 21:51:07
@zniesmaczonypab
„ Oszczerstwa nie znoszą milczenia „ ( M. Twain )
komentarz dodano: 2017-11-21 21:03:38
komentarz dodano: 2017-11-21 20:28:20
komentarz dodano: 2017-11-21 20:21:47
komentarz dodano: 2017-11-21 18:43:44
komentarz dodano: 2017-11-21 18:02:39
komentarz dodano: 2017-11-21 15:31:56
komentarz dodano: 2017-11-21 10:09:03
komentarz dodano: 2017-11-21 10:07:19
komentarz dodano: 2017-11-21 10:05:13
A o tobie też wszystko wiadomo a nawet więcej !
komentarz dodano: 2017-11-21 10:03:06
komentarz dodano: 2017-11-21 04:08:15
Postronni ? Znów pomiatasz Forumowiczami a są lepsi od ciebie pod każdym względem.
To, że jesteś własnym oszczercą, nawet mnie bawi, tylko nie czepiaj się mnie bez powodu. Nie zawsze, nie pierwszy, taki mam kaprys. Masz z tym jakiś problem ?
A poza tym, dlaczego mi ubliżasz zakłamany pisowski świętoszku i hipokryto ! W żadnym wpisie do tego tematu nie popełniłem błędu. A ty od razu wyjechałeś z KOD i ordynarnie wyzywasz „ rhode4321 „ i „ princeofwales „, oraz mnie, od trolli, również - i przede wszystkim - pisowski hejterze i trollu !
komentarz dodano: 2017-11-20 22:28:45
komentarz dodano: 2017-11-20 22:25:10
komentarz dodano: 2017-11-20 21:00:21
To znaczy, że policzyłeś siebie ?
Gratulacje !
komentarz dodano: 2017-11-20 20:15:31
komentarz dodano: 2017-11-20 15:27:33
komentarz dodano: 2017-11-20 15:21:26
komentarz dodano: 2017-11-20 12:53:28
komentarz dodano: 2017-11-20 11:47:13
Ty chlapnąłeś, mnie też wolno. Jakiś problem ?
Sprawa " teczyka " i jego kasy. Pisałem o towarzystwie a nie o kulinariach a ty jak zwykle nie kumaty !
komentarz dodano: 2017-11-20 11:39:55
Jeśli to było do @teczyk, to jak zwykle - byle coś "chlapnąć". Na pewno teczyk chciał zapłacić, ale po prostu się NIE DOCZEKAŁ. Może KOD'owcy mieli pierwszeństwo(?)
komentarz dodano: 2017-11-20 11:03:11
Ale na tego suma, hycam od razu !
komentarz dodano: 2017-11-20 10:27:19
komentarz dodano: 2017-11-20 08:36:03
Ja niestety nie miałem szczęścia, wybraliśmy lokal „Zielona Górka „ .
Rezerwacja stolika na kilka osób parę dni wcześniej miała być gwarancją udanej kolacji.
Po przybyciu okazało się, że stolik był, ale była też kolejka oczekujących na danie.
Po długim okresie czekania (1.5 h) zapytaliśmy kelnerkę ile to jeszcze potrwa.
Pani odpowiedziała, że dania nie dostaniemy, bo już nie ma, a na pytanie o możliwość zamówienia czegoś innego z karty usłyszeliśmy „ aż boję się spytać kucharza „
Głodni zmieniliśmy lokal, na taki, w którym klient stawiany jest na pierwszym miejscu.
Podsumowując „Zielona Górka „ w naszych oczach poległa na całej linii.
Za zaistniałą sytuację nie usłyszeliśmy nawet słowa „przepraszam „
Zero profesjonalizmu, nie polecam .