Kuchnia molekularna, czyli kuchnia XXI wieku, to połączenie sztuki kulinarnej z nauką. Przez włączenie do niej takich elementów, jak ciekły azot czy suchy lód mamy możliwość uzyskania ciekawych dań, które normalnie potrzebują kilku godzin przygotowywania, w ciągu kilku minut.
Pokaz na pewno przypadnie do gustu wszystkim smakoszom deserów. Wśród uczestników wybrane zostaną osoby chętne do zmierzenia się z przygotowaniem lodów lub owocowych sorbetów.
Każdy uczestnik będzie miał możliwość skosztowania wszystkiego, co zostanie przygotowane w trakcie pokazu, m.in. dymiących bez i kawioru molekularnego.

Pokaz kuchni molekularnej zaplanowano w klubokawirni "Na jagody" (ul. Grabowa 8) we wtorek (23 stycznia) o godz. 18.00.

Koszt: 50 zł od osoby.

Rezerwacje oraz zapisy na fb lub telefonicznie: 515 273 097.

Pokaz odbędzie się przy pełnej frekwencji min. 15 osób.
W przypadku odwołania pokazu wpłacone kwoty zostaną zwrócone.