Stoiska producentów tradycyjnie będzie można odwiedzić w atrium przy sklepie IKEA. Od najbliższego czwartku do niedzieli włącznie na jarmarku kupimy nieprzetworzone produkty spożywcze, wytwarzane naturalnymi metodami, bez użycia sztucznych konserwantów i ulepszaczy smakowych. Przekąska przygotowana na bazie świeżego, chrupiącego pieczywa wypiekanego na zakwasie, w połączeniu z tradycyjnie wędzoną wędliną czy korycińskim serem, stanowić będzie pożywną, a zarazem smaczną alternatywę szkolnego drugiego śniadania.

Na Jarmarku Regionalnym nie zabraknie miodów z lokalnych pasiek, suszonych owoców, świeżych wędzonych ryb, a także produktów pochodzących z dalszych stron świata.

Stoiska dla klientów czynne będą w godzinach otwarcia Portu Łódź, poniedziałek – sobota 10.00 – 21.00, niedziela 10.00 – 20.00.