W swoim ogódku wyhodował go pan Marek Kacprzak. Warzywo śmiało można zaliczyć do wagi ciężkiej. Osiągnęło 0.88 kilograma.
Aż szkoda zjeść.
W swoim ogódku wyhodował go pan Marek Kacprzak. Warzywo śmiało można zaliczyć do wagi ciężkiej. Osiągnęło 0.88 kilograma.
Aż szkoda zjeść.
To jest najnowsze wydanie Życia Pabianic
data wydania 2021-04-13
Kup gazetę
Komentarze do artykułu: Ogromny pomidor wyhodowany w Pabianicach
Nasi internauci napisali 10 komentarzy
komentarz dodano: 2020-09-28 16:45:04
komentarz dodano: 2020-09-28 10:18:01
komentarz dodano: 2020-09-28 09:46:50
komentarz dodano: 2020-09-28 07:57:23
komentarz dodano: 2020-09-27 23:56:59
komentarz dodano: 2020-09-26 20:20:12
komentarz dodano: 2020-09-26 19:21:25
komentarz dodano: 2020-09-26 15:01:01
Ale jeśli ty potrafisz taki wynik spałaszować na kanapę i kremidło... fiu, fiuuu , uznanie!
komentarz dodano: 2020-09-26 09:09:21
komentarz dodano: 2020-09-26 07:00:14
Ale można wydłużyć żywotność radości patrzenia. Wrzucić go w całości do słoja, zalać zalewą, zawekować.
Oko będzie cieszył długo a potem zjeść. W plasterkach się nie uda, ale smak pozostanie.