Targi rozpoczną się już jutro, 11 kwietnia.

- Coraz częściej zwracamy uwagę na to, co jemy. Cenimy wysoką jakość produktów i ich doskonały smak, dlatego Jarmarki Regionalne organizowane w Porcie Łódź cieszą się dużym powodzeniem wśród naszych klientów - mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Co będzie można kupić? Na stoiskach znajdziemy tradycyjnie wypiekane pieczywo, aromatyczne wędliny i górskie sery.

- Fani naturalnych słodkości na pewno zwrócą uwagę na miody i bakalie, a wszyscy ci, którzy cenią niezwykłe smaki, mogą zaopatrzyć się w przyprawy i herbaty z całego świata – zapewniają organizatorzy.

Na miejscu będzie można także spróbować regionalnych produktów. Podczas jarmarku pojawią się też artyści, którzy zaprezentują własnoręcznie wykonaną biżuterię.

Więcej informacji na stronie internetowej www.portlodz.pl.