Każdy, kto tego dnia przyjdzie na Zamkową 2, będzie mógł skosztować bezpłatnie dań szefa kuchni - Grzegorza Sadowskiego. Będzie to również popołudnie, podczas którego goście poznają finezyjne pomysły nowego cukiernika restauracji. Dzień otwarty to wyjątkowa okazja dla tych, którzy poszukują miejsca na wesele, chrzciny lub imprezę okolicznościową, by poznać całą ofertę lokalu – od ubioru stołów po kulinarne propozycje menu.

Wakacje to czas, aby spróbować letnich smaków w Restauracji w Hotelu Fabryka Wełny. Szef kuchni przygotował specjalną kartę dań na upalne dni. Znajdą się w niej między innymi hiszpańskie gazpacho, dania z gęsiny oraz kurki w kilku odsłonach. Na przystawkę kucharz poleca różnorodne sery podane na sałatach. Na deser Przędzalnia proponuje swój flagowy sernik z malinami oraz kolorowe sorbety.

Restauracja Przędzalnia zaprasza codziennie od 13.00 do 22.00. Rezerwacji stolika można dokonać pod numerem telefonu 42 206 81 00.